DSC0013
 
У четвертий раз в Кам'янському боксерському клубі "Ринг" 29 грудня пройшов турнір "Призи Діда Мороза". У змаганнях взяли участь юні бійці у віці молодше одинадцяти років. Змагалися 30 пар, які представляли клуби "Ринг", "Дзержинець", "Дніпровець", "Вікінг", ДЮСШ № 1 і № 2. За домовленістю перемоги нікому не присуджувалися, перемагала дружба. Кожному учаснику вручалися шоколадні Діди Морози.
 
 DSC0028
 
Після новорічного привітання Діда Мороза (він же тренер Андрій Шешурєв), почалося головна подія - бої в ринзі. Відкрив турнір поєдинок двох "Снігуроньок" - Соні Паляниці та Іванни Ретровой. Виявилося, що для п'ятикласниці СШ № 25 Софії Паляниці це був найперший офіційний поєдинок. Дівчинка всього другий місяць тренується у Ігоря Урбе (ДЮСШ № 1).
 
 DSC0226
 
Приємною подією для малюків став показовий бій чемпіона України нинішнього року серед юнаків Еагенія Агєєва і його колеги Євгена Пілатова. Цей турнір став дебютним для наймолодшого тренера з боксу в місті Володимира Кунцера. Володя сам ще продовжує виступати, але вже другий місяць хлопець тренує групу з дванадцяти дітей в клубі "Вікінг".
 
 DSC0560
 
У залі було багато батьків, друзів і родичів, які активно підтримували своїх спортсменів. Майже про всіх поєдинках можна сказати, що проходили вони не заради відбування номера, адже кожен з хлопчаків заздалегідь знав, що зустрічі товариські. І тим не менше билися по справжньому. Були і напруга, і азарт. Тому хвилювання вболівальників від таких боїв були нітрохи не менше, ніж в поєдинках дорослих боксерів.