Бурбига і Напрасний
 
У школі Олімпійського резерву на Горяїново з 18 по 21 вересня проходила першість Дніпропетровської області з боксу серед хлопців 2005/2006 років народження. Чотири представники Кам'янського виграли цей турнір.
 
Провівши два поєдинки, титул переможця завоював 11-річний Євген Напрасний, вихованець тренера Вадима Бурбиги з  ДЮСШ № 1-Українка (на фото). Після явної переваги в півфінальному бою, Женя переграв у фіналі за очками Мамедова, суперника з Дніпра. Треба нагадати, що перспективний боксер вчиться в школі села Єгорівка Криничанського району. Протягом двох років приїжджає на тренування до Вадима Бурбиги в боксерський клуб, який розташований в селищі Українка. Нинішньої весни він уже ставав переможцем обласної першості по 2006 року народження, а влітку виграв два міжнародні турніри.
 
Також переможцями першості стали Родіон Крюков (32 кг) і Петро Задунай (65 кг), яких тренує Вадим Хамаза (ДЮСШ № 1 "Дзержинець") і Єгор Панін (34 кг, тренер А.Шешурєв СК "Ринг").
 
Тепер Є.Напрасний і П.Задунай візьмуть участь в першості України 15 жовтня в Покровському (колишній Красноармійськ) Донецької області.