Городнюк Макс

З перемогою повернувся до рідної домівки з Угорщини боксер Кам`янської ДЮСШ № 1 Максим Городнюк.

В угорському місті Егер з 5 по 10 березня проходив 68-й міжнародний турнір з боксу серед юніорів. На рингу своє щастя шукали 269 майстрів шкіряної рукавички з 19 країн світу.

Максим Городнюк, якого тренує Анатолій Румянцев, у ваговій категорії 50 кг став золотим призером.

Як розповів Максим, в першому поєдинку він змагався з господарем турніру. І на початку другого раунду (юнаки проводили три раунди по дві хвилини, – прим. автора) наш земляк нокаутом послав суперника спочивати на канвас. В наступному бою йому протистояв спортсмен з Казахстану. Тут теж перемогу з рахунком 4:1 одержав першокурсник Кам`янського коледжу фізичного виховання. А в фіналі Макс переграв з таким же рахунком росіянина.

Всього національна юніорська збірна України, під керівництвом старшого тренера Олега Борисовича Кудінова, завоювала на цьому турнірі 12 медалей (з 15 членів команди): 2 золотих, 4 срібних, 6 бронзових та третє загальнокомандне місце.

Командне фото з сайта http://dilova.com.ua

Тепер Максим Городнюк готується прийняти участь ще в двох міжнародних турнірах, в Білорусі і в Казахстані. А вже наприкінці цьогорічної осені він прийме участь в чемпіонаті Європи, який відбудеться в Анапі (Росія).

Текст Віктора КУЛЕНКА.