КАПУСТІНА
 
 
З 4 по 11 лютого в місті Рівне проходив чемпіонат України з боксу серед юніорок, молоді та жінок. На рингу міського палацу культури "Текстильник" свою майстерність показували 310 спортсменок. Представники Кам`янської школи боксу вибороли три нагороди.
 
У ваговій категорії 57 кг, де виступала кандидат в майстри спорту Валерія Капустіна  (на фото) із Кам`янського, суперничали сім спортсменок. Як повідомив її тренер Максим Бєляєв, 16-річна учениця СШ № 18 в першому раунді першого поєдинку нокаутувала киянку Марину Романченко. У напівфіналі Лєра двічі посилала в нокдаун Єлизавету Назаренко із Сумщини. Цю зустріч вони виграла по очкам. Але в фіналі поступилася 0:3 Юлії Гончаренко (Івано-Франківськ) і отримала срібну медаль.
 
18-річна студентка Ірина Роденко, вихованка тренера Олега Лісняка, стала бронзовим призером в ваговій категорії 60 кг. Ірина в бою за третє місце поступилася столичній боксерці Віталіні Отрубі. Ще одна кам`янчанка, що нині захищає честь Дніпра, Анастасія Чорноколенко теж отримала "бронзу". Чорноколенко (перший тренер Іван Карпович), яка виступала серед елітних спортсменок у ваговій категорії 81 кг, поступилася ровенчанці Катерині Кужель. 
 
За підсумками турніру буде сформована збірна України для виступів на світовій та європейській першостях.
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.