Капустина слева
 
На минулому тижні в Дніпровській школі олімпійського резерву пройшов відкритий чемпіонат області з боксу серед жінок, в якому виступали чотири представниці Кам`янського. Чемпіонські титули завоювали троє: Інна Ковальчук (56 кг), Валерія Капустіна (57 кг) та Ірина Роденко (60 кг).
 
Як розповів тренер Інни Ковальчук з ДЮСШ № 1 Вадим Хамаза, його підопічна весь поєдинок (три раунди по дві хвилини, - прим. автора) провела на одному диханні. "Голову тримала прямо і вся була націлена йти тільки вперед. Як з кулемета відстрочила, завдаючи удару за ударом по суперниці з обласного центру", - посміхаючись, прокоментував бій тренер. Треба відзначити, що і дев'ятикласниця СШ № 10 Інна Ковальчук, і 19-річна студентка медичного коледжу Марія Гаврильчук, яка програла свій бій спортсменці з Кривого Рогу, у Вадима Хамази займаються всього шість місяців. "Дівчата починали з нуля. Обидві прийшли в секцію і сказали, що хочут займатися боксом. І вже за півроку Ковальчук вже двічі вигравала обласні турніри", - пояснює тренер.
 
Свої поєдинки виграли також 16-річна учениця СШ № 18, кандидат в майстри спорту Валерія Капустіна (тренер Максим Бєляєв) і 18-річна студентка Ірина Роденко (тренер Олег Лісняк). Переможеними виявилися спортсменки із Запоріжжя.
 
Зараз Валерія Капустіна (на фото ліворуч) та Ірина Роденко готуються до чемпіонату України, який пройде з 4 по 11 лютого в місті Рівне. Прикро, що через хворобу не зможе разом з ними поїхати Інна Ковальчук.
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.