Кнут1
 
В Дніпрі в школі олімпійського резрву (на Горяїново) з 19 по 21 січня проходив зональний Чемпіонат України серед юнаків, боксерів вікової категорії 2004-2006 років народження. Змагання були присвячені пам`яті тренера Олексія Бурцева.
 
За нагороди змагалися 110 бійців із Дніпропетровської, Кіровоградської та Черкаської областей. Кам`янська федерація боксу була представлена шістьма майстрами шкіряної рукавички із ДЮСШ № 1 і № 2. Троє з них стали переможцями змагань. Ще два боксери отримали срібні медалі, і один "бронзу".
 
Найтитулованіший серед наших спортсменів кандидат в майстри спорту, чемпіон України минулого року Євген Агєєв із боксерського клубу "Ринг", нещодавно перейшов в іншу вагову категорію. У вазі 68 кг в фіналі він переміг Дениса Ущиповського із Кривого Рогу.  Ще два золотих медаліста із Кам`янського, Максим Кнут  (на фото) і Ярослав Степанюк виграли в фіналах у своїх візаві відповідно з Дніпра і Кривого Рогу. 
 
На цьому чемпіонаті в якості рефері працювали два майстри спорту СРСР з Кам`янського - Віктор Мельник і Ігор Урбе.
 
Наші золоті і срібні призери зональної першості будуть змагатися в Бердянську з 12 по 17 лютого за звання чемпіонів України. Та їм доведеться ще виступити в турнірі пам`яті тренера Володимира Кургузова, якій відбудеться в Кам`янському наступного тижня. 
 
ПРИЗЕРИ-КАМ`ЯНЧАНИ
 
ПЕРШЕ МІСЦЕ
 
54 кг - Кнут Максим (ДЮСШ № 1, тр. Вал. Шульга)
59 кг - Степанюк Ярослав (ДЮСШ № 1, тр. В.Хамаза)
65 кг - Агеєв Євген (ДЮСШ № 2. тр. А.Шншурєв)
 
ДРУГЕ МІСЦЕ 
 
37 кг - Прокоф`єв Єгор (ДЮСШ № 1, тр. В.Бурбига)
38,5 кг - Сєверцев Микита (ДЮСШ № 1, тр. Вал. Шульга.)
 
 
ТРЕТЄ МІСЦЕ
 
72 кг - Ложка Андрій (ДЮСШ № 1, тр. В.Хамаза)
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.