biba boks 3
 
Потрібно визнати, що бокс - один з найактивніших видів спорту в Кам'янському. Не встиг завершитися великий передноворічний турнір в ДЮСШ №1, як тут же відбувся традиційний турнір на призи Діда Мороза в боксерському залі БК «Ринг» (індустріальний коледж).
 
Турнір, який проводився вже втретє, зібрав чимало юних боксерів з ДЮСШ №1 та №2, БК «Дзержинець», з двох нещодавно з'явившихся боксерських клубів - «Вікінг» і «Удар» (Аули) і самого БК «Ринг» (ДЮСШ №2). Всього в цей передноворічний день на ринг виходили 18 пар бійців.
 
 У залі чимало було батьків, друзів і родичів, які активно підтримували своїх спортсменів. Після новорічного привітання Діда Мороза, почалося головна подія - поєдинки на ринзі. Про них можна сказати одне: билися маленькі, але - молодецькі! І напруження, і азарт, і хвилювання вболівальників від таких боїв були нітрохи не меншими, ніж в поєдинках дорослих боксерів. Так, достроково, технічними нокаутами завершили свої бої рингівці Данило Губа, Данило Рохтін, Родіон Сидоров. Впевнених перемог по очках домоглися Тимофій Литвинов і Андрій Шешурєв-молодший (БК «Ринг»), Микита Лісняк (БК «Дзержинець»), Микита Лісовий (ДЮСШ №2), Давид Василенко  (ДЮСШ №1) та інші хлопці. Словом, орлята вчаться літати! Успіх найбільше супроводжував вихованців організатора турніру - клубу «Ринг» (тренер Андрій Шешурєв). Десять боксерів-рингівців взяли участь в змаганнях - і все десять стали переможцями.
 
 Який же новорічний турнір без новорічних сюрпризів. Всі юні боксери - і переможці, і ті, хто програв - отримали в подарунок від клубу по шоколадному Дідові Морозу. Підготували своїх боксерів до цього турніру тренери Вадим Хамаза, Валерій Шульга, Геннадій Молоков (ДЮСШ №1), В'ячеслав Шульга, Олег Турченко (ДЮСШ №2), Віктор Мельник, Леонід Дородний, Олег Лісняк (БК «Дзержинець») і Сергій Домашевський ( БК «Вікінг», «Удар»).
 
 
Володимир Кашнер.
 
Джерело http://kstati.dp.ua