Городнюк з тренером Шульгою і старшим тренером збірної України
 
З 5 по 9 грудня в Харкові проходив III турнір найсильніших боксерів-юніорів на призи клубу Сергія Данильченка, в якому змагалися 84 майстри шкіряної рукавички з усієї України. Дніпропетровщину, крім боксера з Кам`янського, представляли спортсмени Дніпра і Кривого Рогу. На їхньому рахунку нагороди всіх трьох гатунків. 
 
 
З 25 листопада по 5 грудня в Харкові юніорська збірна України з боксу проводила збори. Після їхнього завершення відбувся великий турнір. Максим Городнюк, вихованець тренера Анатолія Юрійовича Румянцева з Кам`янської ДЮСШ № 1 (директор О.П.Бурма) провів в ньому  три поєдинки. Чемпіон України 2017 року серед юніорів в ваговій категорії до 50 кілограмів, зустрічався по черзі з майстрами Київської та Запорізькоі (двічі) областей і став переможцем. Як повідомив Валерій Петрович Шульга, який супроводжував спортсмена, у всіх боях (три раунди по три хвилини, прим. автора), його підопічний переміг за одноголосним рішенням суддівської бригади. Приємно відзначити, що Макс у других раундах посилав своїх суперників в нокдаун. 
 
Городнюк праворуч1
 
Тепер в лютому наступного року М.Городнюк в складі збірної України пройде збори перед міжнародним турніром, що відбудеться в Угорщині. І збори, і змагання боксерів проводяться в рамках підготовки для участі в чемпіонаті Європи. 
 
P.S. Тренери та спортсмен дякують президента Кам'янської федерації боксу Костянтина Сауся за надану матеріальну підтримку при поїздці на турнір.
 
ДОСЬЄ
 
Городнюк Максим - кандидат в майстри спорту з боксу.
Студент ККФВ.
Перший тренер Анатолій Румянцев (ДЮСШ № 1).
Бронзовий призер першості України (школярі) 2014 р
Бронзовий призер чемпіонату України (юніори) 2016 р
Чемпіон України (юнаки) 2016 р
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.