Лера

У Харківській школі вищої спортивної майстерності з 15 по 20 серпня проходили Кубок України з боксу серед жінок і Чемпіонат України з боксу (юніори та молодь). На рингу змагалися близько 130 спортсменок з 20 областей країни.

Кам'янське представляли дві спортсменки з клубу "Дзержинець". Валерія Капустіна (2002 р.н.) виступала у ваговій категорії 54 кг серед юніорок. Кандидат в майстри спорту, з якою працює тренер Максим Бєляєв, поліпшила свій торішній результат. До бронзової медалі вона додала "срібло". Ірина Роденко (2000 р.н.) боксувала серед молоді у вазі 60 кг. Для вихованки тренера Олега Лісняка змагання такого рівня стали дебютними. "Третє місце, яке посіла Іра, я вважаю непоганим результатом. За рік занять боксом студентка хіміко-технологічного коледжу двічі ставала чемпіонкою Дніпропетровської області. А тепер ось "бронза "на Україні", - прокоментував тренер.

Ще одна кам'янчанка, майстер спорту міжнародного класу Анастасія Чорноколенко (перший тренер Іван Карпович, СК "Дзержинка"), яка зараз захищає кольори Дніпровської ШВСМ (тренери Шевченко, Яремка), поступилася у фіналі Кубка України у ваговій категорії 75 кг Марії Боруца з Хмельницького.

P.S. У вересні планується поїздка Валерії Капустіної в складі збірної на змагання до Польщі. Але перед турніром дівчина пройде збори з командою в Західній Україні.

Текст Віктора КУЛЕНКА.