Минула субота принесла для спортсменів Кам'янського боксерського клубу "Дзержинець" ряд успішних виступів на трьох турнірах.

У Полтавській ДЮСШ "Олімпійські надії" 8 лютого пройшов відкритий Всеукраїнський боксерський турнір. На рингу змагалися понад сімдесят учасників, починаючи від елітних бійців і закінчуючи школярами з Києва, Полтави, Харкова, Миргорода, Кременчука. Кам'янське представляли вихованці тренерів Олега Лісняка, Максима Бєляєва, Івана Ляшенка, Антона Околита, Віктора Мельника з клубу "Дзержинець". Наші бійці зайняли п'ять перших місць. Відзначилися спортсмени 2008 року народження, а також Михайло Плахотніченко, який старший за них на один рік. Спортсмени і тренери дякують президента Кам'янської федерації боксу К.В.Саусь за надану фінансову допомогу в поїздці на турнір.

ПЕРЕМОЖЦІ-КАМ'ЯНЧАНИ

32 кг - Теліпко Артем
34 кг - Максютенко Михайло
34 кг - Лісняк Микита
36 кг - Литвиненко Олександр
52 кг - Плахотніченко Михайло

Як продовження вдалих виступів "дзержинців" в суботу, стали три нагороди, завойовані ними на чемпіонаті Кам`янського з кікбоксингу. Вихованці тренерів м.Бєляєва і А.Околита тричі піднімалися на п'єдестал пошани. Друге місце у ваговій категорії 46 кг зайняв Максим Прожуган (2006 р.н.). Медалі з бронзовим відливом отримали Данило Катков (2006 р.н.) і Владислав Прядко (2011 р.н.) відповідно серед спортсменів вагових категорій 37 і 40 кілограмів.

 

 

В той же уїк-енд в Києві проходив бій між боксерами-професіоналами. На рингу зустрічалися чемпіон світу за версією WBA в найлегшій вазі Артем Далакян і венесуелець Хосбер Перес. Нагадаємо, бій завершився перемогою Далакяна одноголосним рішенням суддів. І це незважаючи на те, що з другого раунду українець бився з поламаною правою рукою. А в андеркарді боксував кам'янчанин Родіон Гузько. Для нашого земляка виступ серед професіоналів у ваговій категорії 67 кг виявилося порівняно вдалим. Вигравши два поєдинки, в фіналі він поступився Руслану Бєлінському з Павлограда.

https://youtu.be/EXa0k89X8xs

 <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/EXa0k89X8xs" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>