DSC0175
 
На честь трирічної річниці утворення первинної профспілкової організації "Металургів" пройшов Кубок "Металургів" з більярду.
 
Протягом двох днів (6-7 лютого) на прекрасних столах більярдного клубу "Дніпро" змагалися двадцять п'ять учасників, які представляли тільки членів профспілки "Металургів". Серед них були сильні гравці: десятиразовий чемпіон міста Дмитро Куліков, минулорічний переможець Кубка "Металургів" Олексій Махаріна, Василь Герасимов, Володимир Карпенко, Олег Рохлін і інші майстри кия. Саме Куліков і Махарина зійшлися у фінальній зустрічі. Гра була цікава, видовищна, сильна і рівна. Все вирішила п'ята партія. Перемогу здобув, а з нею і реванш за торішню прикру поразку, Дмитро Куліков. З таким же рахунком 3:2 в матчі за третє місце Олега Рябошапко переграв Євгена Ананічев.
 
 DSC0181
 
Нагороджували призерів турніру голова профспілки "Металургів" Олег Нагорний та директор більярдного клубу "Дніпро" Владислав Скляров.
 
"Ці змагання вже треті за рахунком, стають традиційними для більярдистів профспілкової організації "Металургів", - сказав лідер профспілки Олег Нагорний під час нагородження призерів. - Однією з фішок даного турніру є те, що подібних турнірів ніхто в місті не проводить. Мені приємно вручити кубок-красень і головний приз Дмитру Кулікову. Гідні спортсмени заслуговують за перемогу гідних нагород. У цьому році ми вирішили нагородити спортсменів професійною екіпіровкою більярдиста. Призерам вручаємо чудові, ексклюзивної ручної роботи киї фірми AS, ще п'ять чоловік отримують заохочувальні призи - більярдні рукавички. Всіх членів профспілки "Металургів" вітаю з триріччям, бажаю міцного здоров'я, оптимізму і впевненості в завтрашньому дні. Наша профспілкова родина безперервно зростає, ми рухаємося тільки вперед".