07 2

 

17 листопада в Кам'янському відбулася визначна подія. Вперше в місті в приміщенні Нової сцени академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки (колишній Палац культури імені Горького) пройшов студентський бал міського голови Андрія Білоусова, присвячений Міжнародному дню студентів. Про це повідомляє прес-служба міськради.

У заході взяли участь кращі студенти вищих навчальних закладів міста технічного університету, економічного, технологічного, промислового, металургійного і медичного коледжів, комерційного та енергетичного технікумів, коледжу фізичного виховання.

Перший студентський бал урочисто відкрив заступник міського голови Владислав Мелешко. Від імені міського голови він привітав молодь зі святом та вручив 15 кращим студентам Кам'янського Почесні грамоти виконкому міської ради. Чотири студентські сім'ї з нагоди свята отримали подарунки.
Програма заходу була цікавою і насиченою. Свої танцювальні таланти представили студенти університету. Студенти металургійного коледжу та коледжу фізичного виховання зустрілися в танцювальному батл, в якому перемогла дружба.

Хореографи театру імені Лесі Українки підготували для учасників заходу сюрприз - майстер-клас з вивчення вальсу, під час якого було обрано Король і Королева студентського балу. Ними стали студенти Дніпровського державного технічного університету Віталій Руденко та Оксана Коробська.

 01 2

Привітати молодь зі святом прийшли і майбутні студенти: учні середньої школи №30 і вихованці школи танцю "РУДІ", які подарували присутнім урочистий полонез і ніжний вальс.

В кінці заходу була заснована "Книга побажань і успіхів студентства міста Кам'янського" - для того, щоб ця подія стала дійсно історичною. Кожен бажаючий міг зробити свій запис в книзі для майбутніх поколінь.

Продовжився перший студентський бал святковим фуршетом і конкурсно-розважальною програмою.

Департамент з гуманітарних питань міської ради висловлює щиру подяку академічному музично-драматичному театру імені Лесі Українки, компанії "РУДІ" і депутату міської ради Сергію Миршавке за допомогу в організації студентського балу.

Джерело http://kstati.dp.ua