rst7VFrNFgg

В день святкування 266-ї річниці міста Кам'янського вперше в його історії відбувся незвичайний парад. В ході прийняли участь дитячі коляски, оформлені в найрізноманітніших стилях.

Фотоальбом https://vk.com/album84493189_236090148 

Ланцюжок із 38 візочків, виконаних у вигляді яхти з червоними вітрилами, швидкої допомоги, банана, машини-катка, ельфів, квіткового кошика, велобайкера та інших різноманітних задумок батьків, розтягнувся від колегіума № 16 до східців перед міською радою, де проводилось нагородження. Конкурсантів супроводжували групи підтримки з плакатами та звуковими сигналами. Посміхненні обличчя і радість панували серед вболівальників. Без призів, які вручали міський голова Андрій Бєлоусов і Народний депутат України Олександр Дубінін, не залишився ні один конкурсант. А перше місце посіла коляска в вигляді дорожнього катка. Андрій Бєлоусов вручив татові Віталію головний приз - відеокамеру.

КатокDSC 0952

"Зараз в місті спостерігається бум на ремонт доріг, - говорить Віталій. - Тому ми не могли оминути це увагою і вирішили стилізувати коляску під дорожній каток. В інтернеті подивились який він має вигляд. А дальше все було просто, очі бачили - руки робили. Каток зробили з картону за п'ять днів. Пофарбували і спереді зробили напис "Дякуємо за дороги!!!". В конкурсі вирішили прийняти участь для того, щоб залишилась пам'ять для наших двох дітей. Меньшому Михайлику зараз всього три місяці".

Текст: Віктор КУЛЕНКО.