1 DSC0196
 
Нинішній рік для КСЦ "Дніпровець" ювілейний. 55 років тому, в 1963 році, його попередникові спортклубу "Дзержинка" офіційно було присвоєно цю назву.
 
2 DSC0213
 
На честь такої події 8 листопада в спортивному залі була організована виставка експонатів, пов'язаних з історією славного клубу. Заступник директора зі спортивної роботи Едуард Коряк розповів, що старожили клубу надали зі своїх домашніх архівів фотознімки, грамоти, медалі, кубки, спортивну форму. В експозиції представлені ті види спорту, які культивувалися в спортклубі: баскетбол, волейбол, веслування, гімнастика, бокс, легка атлетика, плавання, важка атлетика, футбол. За більш ніж півстолітню історію зі стін спортклубу вийшли дуже багато відомих спортсменів і тренерів. Колектив пишається своїми призерами Олімпійських ігор Оленою Ронжиною, Анастасією Коженковою, Яною Дементьєвою, Наталією Довгодько, Катериною Тарасенко, Олександром Воробйовим, чемпіонами світу та Європи Василем Карповичем, Дмитром Краєвським, Сергієм Тагірова, Анастасією Черноколенко, Анастасією Лисенко, Сергієм Нагірним, братами Ачичаєвими, Дмитром Ледзинськими, династією Трунових, заслуженими тренерами Володимиром Морозовим, Сергієм Петерbмовим , Володимиром Андрієнко і багатьма іншими.
 
5 DSC0385
 
Так як палац культури металургів і спортклуб постійно розвивалися разом, йшли нога в ногу, то на загальний огляд були виставлені і експонати заслужених колективів "Дніпро", "Лілея», "Зіронька". "Це символічно, що спорт і культура об'єднують працівником нашого металургійного комбінату. Тим більше, що 9 листопада ми будемо святкувати Всеукраїнський День працівників культури та мистецтва", - говорить Е.Коряк.
 
3 DSC0241
 
Для великої родини працівників КСЦ "Дніпровець" своїми силами була організована концертна програма. Відкриваючи її, заступник голови профспілки "Металургів" Віталій Ровков подякував усім працівникам культурно-спортивного центру за важку працю і побажав благополуччя їм та їхнім сім'ям.
 
4 DSC0342
 
Ювілейними медалями були нагороджені ряд спортсменів, тренерів, керівників мистецьких колективів.