Прометей логотип
 
На адресу сайту прийшов лист від батьків юних тенісистів Кам`янського СК "Прометей", які прохають допомоги у відновленні учбово-тренувального процесу на осіннє-зимовий період.
 
Шановні депутати та керівники Кам`янського!
 
Звертаємося до Вас від імені всієї спортивної громади великого тенісу міста Камянське. А саме від батьків юних вихованців КЗ СК "Прометей", представників міської Федерації тенісу, ветеранів та любителів цього виду спорту, спортсменів-легкоатлетів. На теперішній час ситуація що-до учбово-тренувального процесу груп вихованців секцій "Прометея" зайшла у "глухий кут". Секція великого тенісу, в якій близько восьмидесяти дітей, п`яти тренерів, котрі з квітня поточного року і по теперішній час займаються на вулиці. В зв‘язку з погіршенням погодних умов вони більше не мають можливості тренуватися на відкритому повітрі. Навесні та влітку поточного року ми неодноразово зверталися до посадових осіб нашого міста. А саме до директора КЗ СК "Прометей" В.А.Логвина, завуча по eчбовій частині М.В.Александрової, начальника управління освіти Т.Я Онищенко, керівника управління молоді та спорту Кам‘янськоі міської ради А.А.Івашини із проханням врегулювати питання стосовно учбово-тренувального процесу для всіх без винятку груп дітей секції великого тенісу вихованців КЗ СК "Прометей" в осіннє-зимовий період. Але на жаль наші прохання так і не були задоволені.
 
На жаль на таперешній час питання розкладу та місць тренувального процесу всіх дітей не визначено, тобто через халатність вище вказаних посадових осіб п‘ять груп дітей лишаються просто Неба, не маючи можливості продовжувати учбово-тренувальний рік. Слід зазначити, що наші діти неодноразово представляли Кам`янське, та навіть країну на турнірах різних рівнів, тим самим підвищуючи престиж нашого міста.
 
Враховуючи вище викладене просимо Вас негайно втрутитись у ситуацію, яка склалася з учбово-тренувальним процесом в КЗ СК "Прометей".
 
Доводимо до Вашого відома, що 02.11.2018 спортивна громада КЗ СК "Прометей" планує з‘явитися в міську Раду і передати свої вимоги для відстоювання конституційних прав наших дітей в повному обсязі.
 
Враховуючи вище зазначені факти вимагаємо:
 
1. Відновити учбово-тренувальний процес секції "Великого тенісу" КЗ СК "Прометей" в повному обсязі всіх без винятку груп дітей.
2. Забезпечити вихованців тенісу матеріально-технічною базою, а також приміщеннями для проведення тренувань на момент проведення реконструкції Палацу тенісу ім. М.П.Аношкіна.
3. Весь тренерський склад секції великого тенісу залишити без змін в складі КЗ СК "Прометей" з усіма їхніми вихованцями.
 
З повагою батьки юних тенісистів, любителі, ветерани та інші спортсмени, виховані на базі КЗ СК "Прометей".