Дороніна
 
Учениця сьомого класу Кам'янської ЗОШ № 7 Вероніка Дороніна стала переможницею Всеукраінскго конкурс проектів "Мої права - моє життя". Дівчина отримала диплом і подарунки від організаторів конкурсу в номінації "Індивідуальні проекти" (вікова категорія 13-15 років) за проект "Буллінгу - ні!".
 
У 2018 році був оголошений Всеукраїнський конкурс проектів "Мої права - моє життя", заснований Національною бібліотекою України для дітей. Проект розроблено на виконання Указу Президента № 361\2017 від 14.11.2017 року "Про оголошення в Україні 2018 року Роком реалізації правопросвітницького проекту "Я маю право". Конкурс проводився з метою формування у дітей правової культури громадянина України, ознайомлення їх зі своїми правами, обов'язками і відповідальністю відповідно до чинного законодавства України та Декларації ООН про права дитини; сприяння поглибленню правових знань та формуванню правової свідомості.
 
Грамота Дороніної
 
Проекти, які посіли перше місце в кожній номінації рекомендуються до впровадження в практику роботи з правового виховання дітей і підлітків в школах і бібліотеках.