leleka6
 
 
У Скадовському міжнародному дитячому центрі "Аврора" пройшов Всеукраїнський фестиваль працівників дитячого оздоровлення і відпочинку "Лелека-2018". Протягом чотирьох днів 10 кам'янчан захищали честь дитячого оздоровчого комплексу "Лісова казка". За підсумками багатьох конкурсів наша команда зуміла завоювати п`ять престижних кубків.
 
Фестиваль працівників дитячого оздоровлення і відпочинку ось уже в двадцятий раз проводить Всеукраїнська благодійна організація "Лелека". Цього року участь взяли 70 таборів, дитячих центрів і комплексів, а це 360 чоловік! Багато, хто увійшов до складу нашої команди, яка в подібних фестивалях не в перший раз представляла дитячий оздоровчий комплекс "Лісова казка" ПАТ "Дніпровський меткомбінат". Дебют відбувся в 2016 році. Тоді наш колектив був третіми. Цього разу творчий підхід до завдань і високий професійний рівень дозволили їм стати кращими в багатьох конкурсах.
 
До складу команди "LS", підтримку якій надали генеральний директор ПАТ "Дніпровський меткомбінат" Олександр Подкоритов і голова профкому профспілки "Металургів" ДМК Олег Нагорний, увійшли 10 представників "Лісової казки": директор ДОК Тетяна Задьора і її заступник Микола Василинюк, старший викладач Вікторія Венжега, методисти Яна Жучек і Микита Ненашев, практичний психолог Інна Нікітіна, культорганізатор Анна Анікіна, старші вожаті Маргарита Тимошенко та Ігор Устименко, вожата Марія Єлфімова. Для успішного виступу наш колектив повинен був бути єдиним організмом. І судячи з щоденних відгуків і вражень наших учасників, якими вони ділилися у соціальних мережах, – так воно і було.
 
"Ми взяли участь в конкурсі "Творча презентація таборів", – розповідає на своїй сторінці в Фейсбуці директор "Лісової казки" Тетяна Задьора. – Наша креативна команда ділилася власним досвідом, фішками нашого закладу, а їх у нас чимало. Зупинилися на творчому продукті, який народився безпосередньо в ДОК – в театр-студії DOBROGRAD... Люди добрі, прекрасне люблять скрізь!...
 
leleka3
 
...Ще один етап фестивалю позаду – майстер-клас від професіонала. Наша команда заявила на участь Нікітіну Інну, практичного психолога ДОК "Лісова казка", методика подолання стресових ситуацій "Фарби вражень". Інночці вдалося захопити, продемонструвати і втілити в життя. Інні аплодували, дякували. Знай наших!"
 
"Згадуючи і аналізуючи минулі дні, дивуюся і захоплююся злагодженістю дій нашої команди, – пише Інна Нікітіна. – Така підтримка, така турбота про своїх, така взаємозамінність і, разом з тим, незамінність! Всім дякую!"
 
Дружним кам'янчанам багато разів вдалося увійти до лав найсильніших. Переможними стали "Творча презентація закладу", за яку судді віддали команді "LS" перше місце. Також вдалося завоювати кілька кубків. Кращіми результати були в номінаціях "Відеопрезентація закладу", "Стенд" і "Методичні матеріали". Третіми кам'янчани стали в таємничому квесті ігрової програми "Хранителі легенд", який був одним з етапів Кубка "Лелеки-2018".
 
На жаль, прекрасне і цікаве рано чи пізно закінчується. Міжнародний дитячий центр "Аврора" завершив свою роботу. З впевненістю можна стверджувати – команда "LS" ("Лісова казка") з поставленим завданням впоралася на "відмінно". П'ять завойованих кубків, що прямують в Кам'янське, стали прекрасним подарунком до Дня міста. За підсумками фестивалю наші педагоги довели, що вони одні з кращих в країні. Тепер залишається лише утримувати високо підняту планку!
 
 
leleka7
 
"Хочу висловити подяку тим людям, хто допоміг здійснити мрію, взяти участь в зльоті однодумців. Генеральному директору ПАТ "Дніпровський меткомбінат" О.Л.Подкоритову ...за реалізацію задуманого, за можливість опинитися в цікавому місці, серед цікавих людей і, безумовно, презентувати, а можливо і популяризувати досвід роботи нашої оздоровниці. Наші слова подяки лідеру, голові ППО "Металургів" О.А. Нагорному за неодноразову участь креативної команди ДОК в подібного роду фестивалях (у 2016 році наша команда брала участь в кубку "Лелеки" при повному фінансовому супроводі ППО "Металургів"), за бажання і вміння підтримати молодь, просто бути з нами на одній хвилі. Величезне дякую всім! Думаємо нам вдалося виправдати надії, посилити рішення атестаційної комісії (... у 2018 році при плановій атестації нашої установи відпочинку та оздоровлення "Лісовій казці" підтверджено вищу категорію), отримати кубок "Лелеки"! І не один, а цілих п'ять... Дякуємо вам, наші друзі, керівники, дякуємо людям, які люблять не тільки свою справу, а й за любов і турботу про дітей!", – написала Т.Задьора в Фейсбуці.