1 barvinok konkurs
 
31 травня департамент освіти і науки облдержадміністрації провів урочисте вшанування переможців і учасників II етапу (обласного) Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в закладах дошкільної освіти.
 
В обласному етапі взяли участь колективи 36 комунальних установ освіти Дніпропетровської області. У святково прикрашеній залі переможці та лауреати отримали нагороди, які вручила начальник управління дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валентина Середня.
 
Педагогічні колективи закладів дошкільної освіти Камёянського були відзначені за змістовні, яскраві, професійні описові звіти та відеофільми. Дитячий навчальний заклад №31 "Барвінок" (директор - Тетяна Дарадан) став лауреатом конкурсу, а №32 "Дельфін" (директор - Ірина Журавель) посів друге місце в номінації "Кращі установи дошкільної освіти (компенсуючого типу)". Заклади, які зайняли перші три місця в трьох номінаціях, були нагороджені дипломами, кубками та спортивно-ігровими комплексами.
 
2 barvinok konkurs
 
Джерело http://sobitie.com.ua