АУЛІВСЬКА ШКОЛА СТАЛА СРІБНИМ ПРИЗЕРОМ МІЖНАРОДНОЇ ВИСТАВКИ
 
Нещодавно у Київському Палаці дітей та юнацтва  відбулася головна подія освітньої галузі України – дев'ята міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти" та сьома міжнародна виставка освіти за кордоном "World Edu". 
 
За результатами рейтингових конкурсів, які проводяться оргкомітетом серед усіх навчальних закладів України, срібну медаль виставки "Сучасні заклади освіти-2018" Аулівська школа отримала у тематичній номінації "Упровадження інновацій у педагогічний процес для підвищення якості знань випускників" та диплом "За презентацію досягнень і інноваційних пошуків у реформуванні національної сфери освіти та науки". Автори-розробники роботи – вчитель біології Олена Валеріївна Підгородецька, вчитель образотворчого мистецтва Ольга Миколаївна Курило та вчитель історії Людмила Андріївна Горбонос.
 
У конкурсі з виставкових номінацій вище указані вчителі були відзначені сертифікатами доповідачів на тему "Школа – серце громади". Як завжди творчо і креативно презентували також місце виділене на виставці. Живі скульптури дітей, учнів школи - Лілії Гульпи, Ольги Животовської, Віолети Герасимової, Дмитра Терещенка, Павла Підгородецького зацікавили багатьох відвідувачів виставки. Над створенням образів цих скульптур креативно та професійно працювала Юлія Анатоліївна Курило.
 
Звичайно цього важко було б досягнути без фінансової підтримки, яку залюбки надали народний депутат України  Валентин Володимирович Дідич, а також засновники ТОВ АХПС Олег Євгенович Безус та Сергій Іванович Литвиненко. мищиро дякуємо їм.
 
Директор Аулівської школи Алла Григорівна Циганок