Сезон краєзнавства

 

У міській бібліотеці відбулося урочисте закриття першого сезону туристичного проекту «Невідоме Кам’янське».

За підтримки німецького товариства GIZ відділ культури департаменту з гуманітарних питань, центральна міська бібліотека ім.Т.Г.Шевченка, громадська організація «Івент-простір» разом із150 юними камянч’анами та гостями нашого міста протягом 2-х місяців кожної суботи із задоволенням мандрували.

Кожна подорож закінчувалась майстер-класом, конкурсом малюнків. Щоразу діти виставляли оцінки від нуля до дванадцяти бібліотечним екскурсоводам Аллі Гузовській та Катерині Молчановій, і жодного разу оцінка не знижувалась і настрій був піднесений.

Відвідали Соцмісто та його родзинку Розарій, музей історії міста, музей просто неба на території Народного музею ДМК, Костел Святого Миколая, Свято-Миколаївський собор, Петриківку.

Днями відбулася урочиста церемонія закриття проекту і підбиття підсумків. Усі отримали солодощі, абетку краєзнавця, карту «Невідоме Кам’янське» а наприкінці, як водиться –сюрприз -  вистава від лялькового театру «Рукавичка» (художній керівник Світлана Олійник). Всі були у захваті.

Чекаємо на продовження екскурсій-головний підсумок цього проекту.

 

Тетяна Дороніна, заступник директора по рекламі і маркетингу Кам`янськоъ ЦБС.