Елатонцев и Набережная
 
На конкурсі проектів «Молоді вчені - Дніпропетровщині» перемогли кам'янчани - студенти Дніпровського державного технічного університету. Про це повідомляє ректор ДДТУ Олександр Коробочка, пише https://www.5692.com.ua/news/1907589
 
Сертифікати переможців і матеріальне заохочення отримали кандидат технічних наук, асистент кафедри фізики конденсованого стану Ольга Набережна і аспірант кафедри хімічної технології неорганічних речовин Дмитро Єлатонцев. Ольга представляла проект на тему "Розробка та дослідження конструкційних наномодифікованих вуглепластиків". Дмитро представляв тему "Комплексне очищення стічних вод при використанні адсорбентів з природної сировини".
 
Нагороджували талановиту молодь 22 грудня в приміщенні обласної державної адміністрації міста Дніпро. Отримані кошти молоді вчені зможуть вкласти в свої дослідження, і за допомогою цього продовжувати реалізовувати свої проекти. Гроші виділяли з обласного бюджету.
 
Всього на обласному конкурсі проектів "Молоді вчені - Дніпропетровщині" власні досягнення представили 49 вчених області.