20171214 115207 1

 

Британська Рада в Україні та компанія ArthouseTraffic провели тренінг для організаторів кіноклубів, який проходив в Києві 12 – 15 грудня. Від Кам’янського на тренінгу побувала бібліотекар юнацького відділу Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка, керівник клубу «Інтелектуального кіно» Наталія Бохан.

Наталія  Володимирівна розповідає, що тренінг проводив Дункан Карсон – менеджер  з маркетингу та комунікацій британської організації IndependentCinemaOffice, яка займається підтримкою незалежних кінотеатрів та промо  кіно культури. Карсон  має досвід  тренінгів з кіно маркетингу та розвитку глядацької аудиторії кінотеатрів по всій Європі, займається  організацією поп – ап кінотеатрів, кіноклубів, читає лекції  та працює  як дистриб’ютор незалежного кіно.

У рамках тренінгу відбулися панельні дискусії: «Розвиток кіноклубів», «Практичний досвід кіно клубного руху в Україні»,  «Розвиток глядацької аудиторії» за участі представників Британської Ради в Україні, інших культурних  інституцій та найбільших кінофестивалів України.

Бібліотекар юнацького відділу Центральної міської бібліотеки Лариса Лощенкова  відвідала тренінг  «Кращі практики молодіжної роботи Дніпропетровщини», який проходив  11 – 14 грудня  в Дніпрі, Новомосковську та Кривому Розі.

Лариса Василівна познайомилася з роботою  Новомосковського культурно – освітнього  дитячо – молодіжного центру, молодіжного простору «Козацький осередок «Старий Кодак», центру «Кузня української інтелігенції»,« StudHub» Криворізького державного педагогічного університету, Молодіжного центру Дніпропетровщини. Модератори  тренінгу  продемонструвалиactivity для роботи з молоддю у громаді: дебати ногами, експерта думка, я – депутат та інш.

Бібліотекарі з Кам'янськогоотрималинові методики роботи з молоддю для подальшоїроботи.

Тетяна Дороніна, заступник директора по рекламі і маркетингу Кам`янської ЦБС.