P71027 124010

 

Осінні канікули - для дітей це перепочинок в навчанні. Вони проходять в той період часу, коли навчання вже встигло трохи набриднути, погода прохолодна, а хочеться відпочити і чим-то зайнятися.

Провести їх з інтересом допомагає бібліотека, де можна погратися, повеселитися, навчитися чомусь новому, прочитати улюблені книги.

Бібліотекарі юнацького відділу запросили дітлахів з СШ №31 на літературно-поетичний вернісаж "Осінь щедра, осінь золотава". Діти із задоволенням слухали вірші про осінь, брали активну участь у літературній грі "Розумники" та у конкурсах: "Загадкова скарбниця", "Сюрприз", "Допоможи вороні".

Протягом тижня в бібліотеці - філії № 6 діяла ігротека "Канікул пора, радіє дітвора", де діти розважалися настільними іграми, головоломками, цікавими вікторинами, веселими забавами.

За вікном листопад, надворі дощ, а у бібліотеці-філії№9  (пр. Перемоги,35, кінотеатр "Мир")     затишно та цікаво. На осінніх канікулах до бібліотеки завітали учні 4-б класу ліцею №15, вихованці дитячого садочку № 27  та учні СШ № 40. Вони взяли участь у різноманітних конкурсах , літературних вікторинах , рухливих іграх та просто ознайомилися з цікавими книжками. А постійні користувачі бібліотеки шестикласниці СШ № 40 К.Зайва та В.Петровська  не тільки люблять читати , а й грати у шахи.

Осінні канікули закінчилися, але попереду ще стільки цікавого і захоплюючого. Бібліотека чекає вас!

Тетяна Дороніна, заступник директора по рекламі і маркетингу Кам`янської ЦБС.