БібліотекаIMG 8903

Про дружбу говорили в бібліотеках Кам'янського дорослі і діти. Тут пройшли заходи, присвячені Міжнародному дню друзів.

«Дружба - це ...» - тема літературно-конкурсної програми,яка була організована на абонементі Центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка для дітей другого загону пришкільного табору СШ №34. Юні читачі познайомилися з історією свята, книгами дитячих письменників про дружбу.

У програмі були: квест, вікторини, ігри, які можна пройти тільки компанією з двох, трьох або чотирьох друзів. Тих, хто пройшли всі конкурси, чекали призи.

Захід «Діти, давайте жити дружно» відбувся в читальному залі бібліотеки. У ньому взяли участь дітлахи третього загону пришкільного табору школи №34. Школярі познайомилися з літературою, віршами, музикою, мультфільмами, які присвячені дружбі.

Бібліотека11IMG 8873

А закінчилося свято переглядом мультиків про дружбу.

У юнацькому відділі побували діти з першого загону шкільного табору. Для них бібліотекарі підготували вікторину, загадки про дружбу і фільм «Пелікан» про дружбу хлопчика і птиці.

Міжнародний день друзів - це відмінний привід написати, зателефонувати своїм друзям або зустрітися з ними в рідній і дружній компанії, поділитися відмінними спогадами і хорошими новинами.

Тетяна Дороніна, заступник директора по рекламі і маркетингу Кам'янської ЦБС.