зустріч 2


Юнацький відділ бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка запросив до себе на зустріч «юнаків і дівчат минулого століття» – випускників 1976 року середньої школи №21.

Так сталося,що будівля старої школи по вулиці Широкій, 164 давно зруйнована. Її номер після закриття традиційно був присвоєний новобудові на лівобережжі. Але випускники колишнього 10-Б класу, які стали дружною сім’єю, не втрачають зв’язків і по цей час. Не всі дожили, багато хто виїхав з міста і не зміг приїхати на зустріч. Але так хотілося посидіти за партами, побачитися, згадати щасливе дитинство. І цю можливість надала бібліотека.
Солідні тітоньки й дядечки, серед яких чимало пенсіонерів, дідусів і бабусь, але всі- молоді й заповзяті, з дитячим гомоном зайняли свої місця за столами-партами. Бібліотекарі допомогли встановити телефонний і скайп-зв'язок з однокласниками, які проживають далеко, зокрема, з Людою Старушко із Станиці Луганської на Луганщині, Сергієм Козаченком з Орла, Олею Ішковою , яка зараз працює на Миколаївщині. Ми всі були поруч: гомоніли, ділилися спогадами, згадували вчителів, на великому екрані переглянули старі фото…
Всі відбулися як громадяни, їм є чим пишатись і є що згадати. Серед випускників: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Кам’янського Тетяна Завгородня, журналістка, краєзнавець Любов Алексієвська, вчитель, мати героя АТО Світлана Волохович, військові Сергій Козаченко і Юрій Голодний та інші.
Дякуємо бібліотекарям за чудову можливість повернутися в юність!

Любов Дубина - Алексієвська, випускниця, комсорг школи № 21 1974-1976 років