1ПОЛИЦИЯIMG 8911


В рамках проекту "Моя нова поліція: громадянська підтримка реформи національної поліції" сьогодні в приміщенні юнацького відділу центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка відбулась зустріч студентів дніпродзержинського вищого професійного училища №22 з начальником сектору ювенальної превенції, майором поліції Олексієм Перехрестом.

ПолицияIMG 8919


Під час зустрічі студенти взяли участь в розігруванні ситуацій з правопорушеннями , які виникають в сім’ї, в магазині, на автошляху, приміряючи на себе ролі правопорушника, патрульного поліцейського або свідка події.
В ролі експерта-спостерігача виступив запрошений поліцейській, якій прокоментував розіграні ситуації і розповів про свої дії в подібних випадках.
Метою рольової гри є можливість навчитися правильно поводитися у проблемних ситуаціях, дізнатися, як не потрапляти в такі ситуації та бути відповідальними законослухняними громадянами.


ПОЛИЦИЯGjkbwbzIMG 8914


Всі, хто небайдужий до долі країни і хоче якнайбільше дізнатися про реформу нової поліції, може взяти участь в заходах бібліотеки!

Тетяна Дороніна, заступник директора по маркетингу і рекламі ЦБС Дніпродзержинська.