Стиль жизниag1IiWrYQ5s

Навіть не віриться, що сцена Центру позашкільної роботи та дитячої творчості змогла вмістити стільки хореографічних талантів в межах творчого звіту зразкового колективу студії сучасної хореографії «Стиль життя», що відбувся 2 квітня.

Захід відбувався при повному аншлагу! Захоплювало подих динаміка концертної програми та емоційність присутнього глядача! Дівчата, вихованки студії вражали своїми рухами та акторською майстерністю!

В творчому звіті під назвою «Дівчата, такі дівчата…» прийняли участь 140 вихованців колективу. Репертуар вражав своєю доцільністю, а хореографічна майстерність – легкістю та точністю!

Кожен міг помітити наскільки кропіткою та систематичною була організаційна діяльність керівників колективу – Анастасії Сергіївни Башенко та Альони Вадимівни Бадрак. Змістовні номери доповнювались яскравими та зручними костюмами, сюжети хореографічних постановок були доступні глядачеві будь-якої вікової категорії.

Своєрідний творчий День Народження колективу не обійшовся без приємних подарунків – своїми виступами порадували студійців талановиті співаки Діана Вишницька (зразковий колектив школа естрадної майстерності «Зоряний дощ»), Богдан Клик та Рустам Сафаров ( вокальна Арт-студія «SiLena»), а також акробатичний дует «Акролайн». Приємною несподіванкою для присутніх гостей та учасників став розіграш фотосесії від фотографа Богдана Башенко(студія «fotofun»).

Окрім насиченої концертної програми з її «родзинками» та творчими сюрпризами для глядача, усі присутні могли познайомитись з внутрішнім позитивним, дещо наївним, проте, дуже милим життям колективу у тематичній фото-презентації колективу.

Творчий звіт зразкового колективу сучасної хореографії «Стиль життя» дав ще раз зрозуміти кожному, що колектив не даремно «носить» звання «зразкового».

Бажаємо керівникам студії та її вихованцям подальшого розвитку та успіху на хореографічному олімпі! Так тримати!

Було якісно та стильно!

Текст: Хаврунова Катерина