DSC_0111.JPG

Для тих дітей, які літні канікули проводять не в оздоровчих таборах на морі чи в горах, а перебувають у дитячих закладах відпочинку з денним перебуванням, діючих на базі міських шкіл, керівництво Дніпродзержинського Центру позашкільної роботи та дитячої творчості організувало культурні програми літнього дозвілля.

DSC_0106.JPG

Як повідомила організатор масових заходів Катерина Хаврунова, Центр позашкільної роботи та дитячої творчості ще 2 червня відкрив літній сезон, тим самим розпочавши феєричний каскад концертно–розважальних програм, основним завданням яких є організація дозвілля дітей. "Завжди заповнена зала вражає гостей своєю активністю та контактом з ведучими, - розповідає Катерина. - Рухливі ігри, інтелектуальні забави дозволяють дітям відчути святковість моменту. Окремо слід зупинитись на виставках, що були представлені у фойє Центру. Роботи юних майстрів стали чудовим доповненням сценічного дійства. Змістовність та виконання представлених малюнків вражала відвідувачів своєю естетичністю та смаком".

 

DSC_0167.JPG

Починаючи з 9 червня Центр позашкільної роботи та дитячої творчості традиційно приймає кожного тижня відпочиваючих дітей. До уваги дітей вже були представлені концертно-розважальні, пізнавальні та туристсько-оздоровчі програми, як на базі Центру, так і за його межами - філії «Умка» та філії ЦПР та ДТ «Орлан». За цей час Центр встигли відвідати понад півтори тисячі дітей. В організації змістовного дозвілля прийняли участь більш, ніж 250 вихованців творчих колективів Центру: танцювально-спортивний клуб «Сокол», колектив «Імпульс», зразковий колектив Студія сучасної хореографії «Стиль життя», естрадна студія «Пролісок», зразковий колектив школа естрадної майстерності «Зоряний дощ», театр юного глядача «Сузір'я», туриcтичний клуб «Орлан», колективи філії «Умка» - танцювально-спортивний клуб «Престиж», танцювальна студія «Наталі», студія танцювальної гімнастики, АРТ студія «Сілена».

DSC_0169.JPG

Кожен із глядачів зумів віднайти для себе щось цікаве і заворожуюче із запропонованого широкій аудиторії каскаду різноманітних програм та концертних номерів.

Текст: Віктор КУЛЕНКО.

Фотоальбом - http://vk.com/album84493189_218332184