timthumb.jpg

Викладачі загальноосвітніх дисциплін Дніпродзержинського обласного училища в творчому тандемі з віртуозами музичного мистецтва постійно працюють над вдосконаленням традиційних та розвитком інноваційних форм навчально-виховної роботи зі студентською молоддю.

Доказом цієї співпраці є цьогорічні досягнення наших студентів в міських,регіональних та обласних олімпіадах,конкурсах,конференціях.
Мистецтво слова та світ літератури найтісніше гармонує з чарівним світом музики. Тож не дивно, що в травні цього року студенти нашого закладу представили на регіональний творчий конкурс духовний світ Марини Цвєтаєвої, поетеси доби Срібного століття (світова література,викладач Мороз Л.Ю.) і своїм натхненням,вмінням співпереживати трагічній долі митця зачарували присутніх і здобули II місце.
Високий артистизм наших вихованців ,що підготували постановку за мотивами відомого голлівудського фільму «В джазі тільки дівчата» дав змогу зайняти I місце у даній номінації. «Кращими акторами» стали Зеленська О., Нехаєнко Д., Овсепян Й., Єрмоленко І., Нікішина О. під керівництвом викладача Кириченко Ліани Вікторівни.
Здавалося б, природничі та математичні дисципліни не під силу майбутнім музикантам, але талановиті люди, мабуть, талановиті у всьому. Тож приємно здивувала перемога студенток першого курсу Аюкіної І., та Коптільної К., на регіональній конференції з астрономії, а також Аюкіна І. виборола ще й III місце на олімпіаді з математики (викладач Ус О.А.)
Вже стали традиційними і перемоги наших студентів з екології (диплом III ст. отримала студентка другого курсу Кизь А.) та біології (II місце посіла Букша М. студентка другого курсу). Гідно підготувала студентів викладач природничих наук Коваленко Т.І.
Випускниця народного відділу Арутюнян А., під керівництвом Дубенської О.В. на регіональній олімпіаді з економічної теорії здобула III місце.
Підтвердила право бути викладачем вищої категорії Ус О.А., посівши перше місце в конкурсі методичних розробок з фізики в номінації «Використання комп'ютерної техніки в навчально-пізнавальній діяльності студентів»
Тож з гордістю можемо констатувати,що в Дніпродзержинському обласному музичному училищі чітко налагоджена робота з обдарованими юнаками та дівчатами, як потенціал розвитку природних здібностей талановитої молоді. Ми впевнені, що спільними зусиллями педагогічного колективу зможемо досягти в цьому напрямку високих результатів.

 

Джерело: http://dndzmusic.in.ua