В урочистій обстановці 25 січня в Кам`янській ДЮСШ № 4 відкрилася спортивна експозиція "Займайся спортом – будь найкращим!".

У холі спортшколи розмістили тематичні інформаційні банери із фотографіями різних видів спорту. У спеціальних вітринних шафах виставлено нагороди видатних спортсменів. У центрі музейної експозиції – великий екран із демонстраційними роликами на тему спорту та новини спортивно-фізкультурного життя міста.

Експозиція була створена завдяки участі ДЮСШ № 4 у рамках проєкту "Бюджет участі". Вона призначена для популяризації здорового способу життя, збільшення мотивації до занять спортом та ознайомлення мешканців міста зі спортивними досягненнями дитячо-юнацької спортивної школи № 4. Ведучі спортсмени спортшколи представили міському голові Андрію Білоусову та іншим почесним гостям свята стенди з експонатами, ознайомили із спортивними досягненнями. Пам'ятні призи отримали переможці конкурсу Марк Сумський та Катерина Рибалка, які придумали імена талісманам ДЮСШ № 4 – Тай та Лея.