В Кам`янському на спортивній базі СК "Прометей" 24 березня пройшли "Молодіжні ігри".

Спортивне свято відбулося за підтримки управління молоді та спорту і міського центру "Спорт для всіх". Партнерами свята виступили комунальні підприємства "Кіноконцертний зал "Мир" і "Парки Кам'янського".

За перемогу у захоплюючих естафетах, які поєднали в собі спорт, розваги та здорову конкуренцію, завзяту і напружену боротьбу вели шість команд. В спортивному залі панував неймовірний настрій і всім учасникам хотілось якомога швидше розпочати змагання. Молодь Кам'янського представляли команди Молодіжної ради міста, металургійного коледжу, комерційного технікуму, Вищого професійного училища (ВПТУ № 22), коледжу фізичного виховання і СШ № 10. За програмою змагань кожна з них показали свою презентацію (назву команди, девіз і наявність єдиної форми) і взяли участь у шести спортивних естафетах.

Конкурси і естафети оцінювали начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, директор міського центру "Спорт для всіх" Світлана Наволочко, директор організації "Парки Кам'янського" Олександр Галкін, в.о. директора СК "Прометей" Анатолій Івашина, представник кіноконцертного залу "Мир" Ірина Вовчек і методист Центру туризму і краєзнавства "Горицвіт" Лариса Проненко.

 

 

 

Зі справжнім спортивним азартом і енергією перемогу виборола команда Вищого професійного училища, на другому місці – позитивна і дружна команда комерційного технікуму, і третіми стала найактивніша учасниця численних спортивно–масових аходів Кам'янського команда Молодіжної ради міста. Переможці були нагороджені кубками, медалями, грамотами і сувенірами. І приємним сюрпризом для переможців стали подарункові сертифікати на туристичну подорож до міста Запоріжжя. Також від кіноконцертного залу "Мир" всі учасники змагань отримали подарункові сертифікати на перегляд кінофільму, а від "Парків Кам'янського" безкоштовні квитки на атракціони.

Гарний настрій учасників змагань своїми яскравими виступами підтримували вихованки відділення художньої гімнастики ДЮСШ № 4, які додали романтичної нотки до енергетики спортивного свята. Молодіжні ігри дали змогу командам активно себе проявити, отримати потужні емоції та знайти нових друзів. Всі учасники підтримали ідею проведення таких заходів якомога частіше.