Дитячо-юнацька спортивна школа - не дитячі забавки. Це щоденна кропітка праця, що вимагає терпіння і наполегливості. Всім колективом ведеться колосальна робота по створенню кращих умов для тренувань та відкриття нових відділень, розвитку та виведення школи на передовий рівень. І, звісно, здійснення такої масштабної роботи неможливе без працьовитих невтомних рук нашого технічного персоналу, які заслуговують окремої подяки.

* ДЮСШ № 1 - це сильний штат тренерів-викладачів, які працюють з великим ентузіазмом, плекаючи нових зірок спорту, майстрів та членів збірної команди України.
* Майже 700 спортсменів-вихованців, з яких більшість щорічно стають призерами обласних та Всеукраїнських змагань,чемпіонатів Європиі світу.
* 12 видів спорту (і це не межа), тренувальні бази майже по всьому місту, що сприяє максимальному залученню молоді до занять спортом.

Найголовнішою задачею та почесною місією ДЮСШ є виховання морально стійкої, сильної нації.

Ми пишаємося тим, що Фонд Кличко визнав Кам'янську ДЮСШ № 1 найкращою тому, що бачать в вас великий потенціал на майбутнє, та найкрасивішою в Україні, виражаючи щире захоплення від картин, які представники Фонду назвали настінними фресками, що мають таку ж цінність як і музейні картини. Це особлива індивідуальність нашої школи, що підкреслює її спортивний дух.

ДЮСШ N 1 - справжній Титан спорту. І щоб вміло тримати штурвал такого Гіганта, вказуючи правильний курс, наявності диплому, амбіцій та сучасного іміджу до смішного замало. Треба мати природжений Дар - вмілого організатора, мудрого наставника, впевненого лідера, мати неабиякий досвід та особисті досягнення в спорті, що служать прикладом для інших, бути справжнім фанатом спорту.

Прийміть щирі вітання!
БУДЬТЕ ТВЕРДО ВПЕВНЕНІ В ДОСТОЙНОМУ ПРОДОВЖЕННІ ВАШОЇ КРАСИВОЇ СПОРТИВНОЇ ІСТОРІЇ.
ЗАВЖДИ ВІРТЕ В ЯСКРАВЕ МАЙБУТНЄ КАМ'ЯНСЬКОЇ ДЮСШ № 1!