Балахин

Не можливо собі уявити те, що на сьомому році війни із зовнішнім ворогом, існують в нашій державі деякі представники так званих «проукраїнський організацій», які сприяють дестабілізації суспільно-політичної ситуації в країні, зазіхають на конституційний лад, державну владу України та намагаються розхитати суспільство зсередини.

Про це пише korrespondent.net.

Нещодавно, у місті Києві за ініціативи керівника «Ініціативної групи місцевого самоврядування Січеславщини» (місто Дніпро) Анатолія Балахніна, було проведено так званий «Всеукраїнський конгрес місцевого самоврядування», де останній самопроголосив себе «Першим Президентом України». Крім того, Балахнін заявив про створення «нової держави -Україна», Верховної Ради, правоохоронних органів та інших інституцій під його керівництвом.

1

На вказаному «конгресі» була присутня незначна купка однодумців Балахніна з різних регіонів України, які приймали участь у зазначеному фарсі. За результатами проведеного заходу Балахнін та його команда подали документи до міжнародних організацій з метою визнання легітимності «Держави України» та її нового керівництва.

2

Якщо проаналізувати особу та громадсько-політичний шлях Балахніна можна прийти до певного висновку, що останній приречений на невдачі та неспроможний реалізувати жодну зі своїх ініціатив. За час своєї «феєричної» політичної кар’єри у місті Дніпро, він безліч разів балотувався до органів місцевого самоврядування, Верховної Ради України, проте жодного разу не став депутатом. Максимальну кількість голосів, яку він отримав від електорату не перевищувала і 100 голосів.

Воно і не дивно, чому так сталося. Вся справа в тому, що гасла Балахніна перед людьми щодо його планів та намірів з «покращення життя українців» більше схожі на промову людини, яка страждає психічними захворюваннями та не розуміється на ситуації, яка відбувається в країні. Відсутність належної освіти також наносить певний відбиток на його репутацію та повагу серед людей. Справа в тому, що справжній лідер, окрім ораторських здібностей повинен мати належну освіту, щоб реалізувати задумане. В нашому випадку, так званий «самопроголошений президент» не має за спиною навіть ПТУ та у вільний від громадської роботи час, підробляє сантехником.
Чесно кажучи, поспілкувавшись з активом Балахніна можна з упевненістю казати про те, що вони зі своїм «лідером» знаходяться на одній стадії еволюції. В цьому можна було пересвідчитися відвідавши так званий «конгрес» у Києві та зробити з цього приводу певні висновки. Починаючи із зовнішнього вигляду, промов, гасел та цілей на майбутнє, можна констатувати той факт, що присутні активісти жадають лише одного: покращення власних умов життя, грошей та слави.

Редакціїї Корреспондент.net пощастило. За певну матеріальну винагороду вдалося поспілкуватися з одним із членів незаконного угрупування Балахніна на ім’я В’ячеслав, який не на камеру повідомив реальну мету діяльності Балахніна.

Виявляється, що жага до влади, грошей та впізнаваності наштовхнула Балахніна до створення своїх, штучних органів влади. Мета - тиск на легітимні інституції в країні та виконання політичних замовлень за матеріальну винагороду з метою дискредитації чинної влади України. В’ячеслав переконаний, що Балахнін усвідомлює те, що він йде антиконституційним шляхом, проте сама думка продовжити працювати сантехніком поза політикою викликає у нього паніку та страх. Прикро те, що Балахнін своїми промовами просто вводить в оману людей, які відвідують заходи за його участі. Вони і гадки не мають, що кінцевою точкою в цій історії стане не легалізація Балахніна в якості Президента України та його органів влади, а притягнення до кримінальної відповідальності за злочини спрямовані на насильницьку зміну та повалення конституційного ладу в Україні. Чекати залишилось не довго!