До Міжнародного дня людей з особливими потребами Кам`янський міський центр "Спорт для всіх", управління молоді та спорту міської ради спільно з закладом "Інваспорт" організували та провели церемонію нагородження переможців та призерів змагань "Ти зможеш, якщо я зміг".

 

Учасників заходу, який відбувся у центральній бібліотеці міста привітала директор "Спорт для всіх" Світлана Наволочка. "Я рада вітати вас з перемогами, які ви отримали в нашій невеличкій спартакіаді, з тим, що ви такі сильні духом і наполегливі. Бажаю вам тільки позитивних емоцій, щоб ви завжди були усміхнені і життєрадісні", - сказала вона. До привітань приєднався і директор "Інваспорту" Юрій Коновалов, побажавший міцного здоров`я, гарного настрою, впевненності в собі та нових яскравих виступів.

На початку святкового заходу була проведена презентація відеофільму, в якому присутні побачили виступи наших героїв на змаганнях різного рівня.

Кожен з нас може досягти вершин, незважаючи ні на що. Головне це не опускати руки, вірити в себе, і мріяти, як це роблять головні герої свята. Підтримка і опора потрібна всім людям без виключення. Але найбільше її потребують люди з особливими вадами. Якщо людина усміхаючись випромінює добро, і несе заряд позитивних емоцій, наш світ може змінитися на краще. Тому лейтмотивом спортивного свята стало побажання, кожного дня дарувати один одному посмішки, тепло свого серця, які створюють позитивний настрій.

Тепло своїх сердець подарували всім присутнім член молодіжної ради міста, учень колегіуму № 16 Павло Коваль, який прочитав свої вірші, а також студентки музичного коледжу Анастасія Шарапат та Марія Нашиба, виконавші чарівні пісні.

Спортсмени-призери з особливими потребами від "Спорт для всіх" були нагороджені медалями, грамотами, подарунками і сувенірною атрибутикою. А апофеозом спортивного вечора стало вручення кубку кандидату в майстри спорту з шашок Марині Сергійчик, яка тричі стала першою у змаганнях "Ти зможеш, якщо я зміг" (шашки, шахи, настільний теніс).

 

 

 

ПРИЗЕРИ ЗМАГАНЬ



ШАШКИ

ЧОЛОВІКИ

1 - Штефан Віктор
2 - Сергійчик Ігор
3 - Грабовий Анатолій

ЖІНКИ

1 - Сергійчик Марина
2 - Місюра Раїса
3 - Плякун Валентина

ШАХИ

ЧОЛОВІКИ

1 - Штефан Віктор
2 - Сергійчик Ігор
3 - Определяков Андрій

ЖІНКИ

1 - Сергійчик Марина
2 - Місюра Раїса
3 - Кобилянська Ніна

НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС

ЖІНКИ

1 - Сергійчик Марина
2 - Брик Карина
3 - Кобилянська Ніна

ЧОЛОВІКИ

1 - Сергійчик Ігор
2 - Катана Олександр
3 - Ошовський Владислав

БОЧА

ЖІНКИ

1 - Лазаренко Людмила
2 - Панко Ольга
3 - Аверенко Анна

ЧОЛОВІКИ

1 - Рубан Артем
2 - Амелько Сергій