19 листопада в Кам'янському з нагоди Дня гідності та свободи відбувся молодіжний патріотичний спортивний квест "Змагайся. Не здавайся", який організували і провели міський центр "Спорт для всіх" спільно з управлінням молоді та спорту міської ради.

У квесті взяли участь шість команд, учасники яких представляли Молодіжну раду міста, колегіум № 16 і НВК № 3. Квест "Змагайся. Не здавайся" охопив територію Центрального парку культури і відпочинку Кам’янського. Учасники змагалися в спортивних естафетах, розгадували спортивні терміни та визначали за фотопортретом відомих спортсменів, і, виконавши всі завдання, фінішували біля знаку "Я люблю Кам’янське»".

Всі команди-учасниці були нагороджені грамотами, подарунками, а команди-призери отримали ще й кубки, які вручили начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк та директор міського центру "Спорт для всіх" Світлана Наволочко. Перемогу завоювала команда "Молодь Кам’янського" молодіжної ради, яка прийшла до фінішу першою. Друге місце посіла команда "Матріархат" (НВК № 3). А замкнули трійку лідерів "Колегіанти" із колегіуму № 16.

Цей квест в черговий раз довів, що молодь Кам'янського дуже кмітлива, спритна і талановита. Вітаємо всіх учасників з весело проведеним часом і перемогами!

ФОТОАЛЬБОМ   https://www.facebook.com/photo?fbid=1803821243110144&set=a.1803822566443345