Комбатан Кирпа і Свіжевський

 

На базі ДЮСШ № 4 два дня проводився Всеукраїнський семінар з комбатан. Цю почесну місію організували перші в Східній Європі інструктори, які отримали ступінь майстрів, наші земляки Євген Свіжевський і Олександр Кирпа. Верхнє фото. 30.08.2007.

 

Хортинг книга Єрьменко

 

У Києві пройшла шоста Міжнародна виставка "Сучасні навчальні заклади-2015". У число дев'яти нагороджених золотою медаллю за підсумками конкурсних розробок, потрапив і наш земляк Едуард Єременко, який живе в Києві і працює в Інституті проблем виховання АПН України. Високої нагороди він удостоєний за методичний посібник "Хортинг - національний вид спорту України". 18.03.2015.

 

ФЕСТИВАЛЬДЛЯВСЕХDSCN5993

 

20 квітня 2016 р. в індустріальному коледжі вперше за кілька десятків років за "круглим столом" зібралися представники різних систем і напрямків бойових мистецтв і спортивних єдиноборств, щоб обговорити план проведення Фестивалю.

 

Грамота Світлани Красоти

 

Грамота, якою Світлана Красота нагороджена за перше місце в районних змаганнях з кульової стрільби серед учнів середніх спеціальних учбових закладів, присвячених Дню СА і ВМФ. Лютий 1989 р.

 

Ч У з пейнтболу в Житомире1

 

Команда "Мафія" (пейнтбольная федерація "Чикаго") увійшла в історію дніпродзержинського спорту в 2006 році, після дуже вдалого виступу на відкритому "Кубку Чорного моря" в Одесі. Тоді наша трійка стала бронзовим призером. Новий, приголомшливий успіх до хлопців прийшов уже в чемпіонаті України. Виступаючи в Житомирі, як переможець Східної зони, "Мафія" у впертій боротьбі, з першого разу, завоювала срібні медалі. На фото: срібні призери чемпіонату України з пейнтболу Дмитро Семеренко, Георгій Шинкаренко та Михайло Гороян. 22.09.2007.

Текст Віктора КУЛЕНКА.