4 березня в Кам'янському театрі імені Лесі Українки відбувся щорічний конкурс краси «Міss Beauty Kamianske - 2021».

Для участі в фіналі були відібрані 8 конкурсанток віком від 17 до 23 років. Програма складалася з ряду конкурсних завдань, до яких фіналістки старанно готувалися останні два місяці. Дівчата розповідали про себе, демонстрували свої творчі таланти, дефілювали на сцені у вечірніх сукнях, повідомляє https://kstati.dp.ua/obschestvo/v-kamenskom-opredelili-pobeditelnicu-konkursa-krasoty

 

За підсумками всіх виступів почесне журі конкурсу на чолі з мером Кам'янського Андрієм Білоусовим визначило переможницю.
«Міss Beauty Kamianske - 2021» стала сімнадцятирічна Анна Нельга. Дівчина займається вокалом, вчиться на кухаря, а її життєве кредо - «Що не вбиває - робить сильнішими». Крім заслуженою корони Анна отримувала головний приз від міського голови - путівку на відпочинок до Туреччини.

Друге місце і титул «Віце-міss Beauty Kamianske - 2021» дісталося Вікторії Григор'євої. «Міс талант» - Михайлівна Віолетта, «Міс грація» - Очкалова Ангеліна, «Міс неповторність» - Щипакіна Владислава, «Міс чарівність» - Сегейда Катерина, «Міс фото» - Черненко Аліна, «Міс глядацьких симпатій» - Савченко Христина. Кожна з учасниць фінального конкурсу краси була удостоєна почесного титулу і отримала цінні подарунки від спонсорів і партнерів конкурсу.