В Київському Будинку художника 18 вересня відбулося відкриття традиційної щорічної художньої виставки, яку організувала громадська організація "Барви життя". Виставка отримала назву "Моє натхнення".

Можна щиро порадіти за художників, які в нелегкі часи продовжують бачити красу у сьогоденні, справді мають талант і натхнення, які щедро дарують своїм глядачам. Звісно, життя внесло свої корективи і у творчу діяльність, тож відкриття виставки пройшло з дотриманням усіх протиепідемічних заходів. Та це не завадило всім присутнім отримувати справжню насолоду від милування картинами та спілкування з їхніми авторами. Традиційно різноманітними були і техніки, в яких працюють художники, і тематика полотен. Дуже приємно, що тема України в різних її проявах не тільки не втрачає актуальності, а й розвивається далі.

Саме ця тема є однією з провідних у творчості художниці з Кам'янського Алли Михальчук. На виставці вона представила картину "Козак Мамай. Пісня степу". І справді, коли дивишся на полотно, то не тільки бачиш козаків, але таке враження, що чуєш музику, що лине над степом. Хочете в цьому переконатися - відвідайте виставку.