Напередоні жіночого свята відомий дніпродзержинський гурт "Еліксир" порадує своїми композиціями всіх своїх прихильників. Ажіотаж вже набув своїх обертів. Щоб встигнути замовити столики в клубі ART HOUSE потрібно поквапитися. Дзвоніть по телефонах 067 -928-16-13 або 063-917-44-71.

ДЕ - клуб ART HOUSE (пр.Леніна, 43-В)
КОЛИ - 7 березня.
ПОЧАТОК - 19:00.
ВХІД - 30 ГРН.

 

ШТРИХ

Група «Еліксир» була створена в 1999 р. у місті Дніпродзержинськ Дмитром та Віктором Назаренко фронтменами та авторами всіх пісень гурту. Спочатку декілька чоловік грали акустичну музику у складі трьох гітар та скрипки, але з часом захотілося чогось більш драйвового. Напочатку 2000 р. до групи приєднався клавішник Козак Богдан. Незабаром приєдналася і ритм секція, яка іноді час від часу змінювалася. Почалися перші концертні виступи, та участь у фестивалях. 2001 році гурт отримав звання лауреата фестивалю мистецтв "Зі злагодою в серці". Через рік став переможцем та володарем першої премії Всеукраїнського конкурсу молодих виконавців «Краще разом». Призом якого була поїздка до Лондону, та зведення трьох пісень на всесвітньо відомій студії "ABBY ROAD", де свого часу записувалися такі відомі виконавці як "Beatles", "Pink Floyd", "Sting", "Radiohead"...

24 серпня 2003 року гурт виступав на святковому концерті, присвяченому Дню незалежності України на Майдані Незалежності.

В травні 2004 «Еліксир» став учасником VI Міжнародного рок-фестивалю «Чайка», який відбувся у Київському палаці спорту. Восени того ж року гурт потрапив до півфіналу відбіркового туру «Євробачення 2005».

У грудні 2004 року ризьким режисером Віктором Вілксом (відомим по своїм роботам для «Мумий Троль», Земфіри, «Би-2» та Альони Вінницької) було знято два відео на пісні «Ніч» та «Небесна вода», що пізніше потрапили до ротацій музичних телеканалів «М1» та «Enter music». Пісня «Ніч» звучала на провідній російській радіомережі «Наше Радио», а також займала лідируючі позиції в sms чатах на Gala-Radio, та інших вітчизняних fm-станціях.

В 2006 році на пісню "Забули", яку добре підтримували вітчизняні радіостанції, було знято третє відео, яке потрапило в ротацію телеканалу «Enter music». Доречі, режисером кліпу був Alex Чалий з гурту «Radio SSB».

У 2008 році була записана перша дебютна платівка групи під назвою "Сонце твоє". В вересні наступного року з'явилося нове відео на пісню «Скажи», яка також увійде до другого альбому гурту .
В літку 2010 року гурт приймав участь у мото-рок фесті «Полтавська битва», а восени того ж року на «51 Державному Дніпропетровському телеканалі» у прямому ефірі відбувся виступ та інтерв'ю «Еліксир».

У березні 2011 року гурт приймає участь у шостому фестивалі «Місто рок н рола», який проводився у Дніпродзержинську.

Нещодавня записана пісня «Привет влюблённым» потрапляє до різних музичних збірників, таких як «Новинки русской поп музыки 2011», «Музыкальная энергия», та інші. На данний час група працює над записом нових пісень на студії «Diggidon Sound Lines».