загруженоklassika segodnya 3
 
Міжнародний театральний фестиваль "Класика сьогодні", який вже став невід'ємною частиною культурного життя Кам`янського і всієї України, отримав Європейський знак якості для видатних фестивалів - EFFE Label.
 
Ця нагорода надається міжнародними експертами Європейської асоціації фестивалів (EFA) тим художнім подіям, які відповідають десяти особливим стандартам якості.
 
Після проведення одинадцятого фестивалю в травні цього року Оргкомітет "Класики сьогодні" направив в EFA заявку на отримання EFFE Label. Перевірка фахівців була довгою і ретельною, але тим приємніше була отримана позитивна відповідь і вітальний лист від генерального секретаря Європейської асоціації фестивалів Катрін Девентер.
 
Тепер організатори "Класики сьогодні" увійшли в дружнє співтовариство EFFE (Європа для фестивалів - Фестивалі для Європи). Це значно розширить можливості просування саме нашого фестивального бренду. Адже "Класика сьогодні" буде включена в усі інформаційні бюлетені міжнародної рекламної компанії, стане частиною європейської художньої, культурної і соціальної реальності. Представники фестивалю  будуть безкоштовно брати участь в заходах EFA, наприклад таких, як щорічний саміт мистецьких фестивалів в одному з європейських міст. Так, представники "Класики сьогодні" вже запрошені до участі в саміті, який відбудеться в квітні 2020 року в Ірландії, в місті Голуей. Спілкування, нові знайомства, плідна співпраця сприятимуть тому, що наш унікальний фестиваль стане ще більш представницьким, розширить коло країн-учасниць, буде проходити на ще більш високому художньому та організаційному рівні, прославляючи тим самим рідне Кам'янське.