Централізована бібліотечна система, молодіжний літературно-мистецький клуб "VivArt" за підтримки управління культури дніпродзержинської міської ради, оголошують п'ятий міський молодіжний літературний конкурс " VivArt".

Конкурс включає в себе номінації: поезія та проза. Переможці усіх номінацій нагороджуватимуться дипломами та цінними подарунками.
Роботи приймаються з 15 лютого до 10 квітня 2015 року. Підведення підсумків відбудеться 23 квітня 2015 року.

I.Загальні положення
1. Конкурс „ VivArt" – це творчий проект централізованої бібліотечної системи та однойменного молодіжного літературно-мистецького клубу.
2. Мета конкурсу – сприяти культурному і духовно-естетичному розвитку мешканців нашого міста, активізувати творчі процеси у Дніпродзержинську, згуртувати талановиту молодь міста, популяризувати творчість обдарованих юних дніпродзержинців.
II.Організатори конкурсу
Загальне керівництво організацією та проведенням конкурсу здійснюється управлінням культури дніпродзержинської міської ради на чолі з Н.М. Стрілець і колективом Дніпродзержинської центральної міської бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка (директор Т.І.Герасюта).
III. Вимоги конкурсу
1. У конкурсі можуть брати участь літератори віком від 15 до 30 років. Учасники конкурсу розподіляються за двома віковими категоріями: молодша група (15 – 20 років) та старша група (21 – 30 років).
2. Конкурс проводиться у номінаціях: поезія, проза.
3. Обсяг робіт: проза (до 15 друкованих сторінок), поезія (до 10 друкованих сторінок)
4. Вимоги до оформлення.
Тексти українською чи російською мовою, набрані на комп'ютері (формат Microsoft Word", шрифт Times New Roman 14, міжрядковий інтервал 1, поля по 2 см кожне), подаються у роздрукованому та електронному вигляді.
5. До поданих літературних творів на окремому аркуші подається інформація про автора:
- Повне ім'я, прізвище та по батькові.
- Дата народження і вік.
- Домашня адреса, контактний телефон, e-mail.
- Місце навчання (роботи).
Також подаються коротка творча біографія та фотографія учасника.
6. Твори не розглядаються якщо: оформлення робіт не відповідає вимогам, розміщеним у п. 3, 4 даного положення; не подано відомостей про автора, передбачених п. 3, 5 цього положення; запропоновані роботи вже оприлюднювалися на інших конкурсах або представлялися на цьому конкурсі у минулі роки; роботи подано запізно.
7. Твори, подані на конкурс, не рецензуються і не повертаються авторам.
IV. Терміни та порядок подачі робіт на конкурс
Для участі у конкурсі авторам необхідно подати творчі роботи з 15 лютого до 10 квітня 2015 року. Твори з позначкою „ молодіжний конкурс "VivArt" слід надсилати за адресою:
Центральнаміська бібліотека ім. Т.Г. Шевченка, вул. Сирівця 14, м. Дніпродзержинськ, Дніпропетровська обл., індекс 51931;

Або
Юнацький відділ центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка, вул. Сирівця 16, м.Дніпродзержинськ, Дніпропетровська обл., індекс 51931;
Електронну версію робіт надсилати на електронну скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
За довідками та з пропозиціями телефонуйте: 067-994-05-05 чи 093-731-08-71;3-23-66;3-86-19;3-71-22
Або пишіть на скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ШТРИХ

* Молодіжний літературно-мистецький клуб "VivArt" засновано 16 червня 2005 року з ініціативи колективу міської центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка та молодої письменниці, члена Національної спілки письменників України, лауреата міжнародної україно-німецької премії ім. О. Гончара Марії Дружко.