Полуніна
 
Українська актриса Дарина Полуніна зіграє Лесю Українку в біографічній драмі "Леся Українка. Узлісся".  Режисер - Нана Джанелідзе. Зараз картина перебуває на стадії виробництва: кастинг, доробка сценарію.
 
Свою акторську кар'єру кам'янчанка починала в театрі-студії "Десятий квартал". Відчувши таїнство і магію театру, вона вже в дев'ятому класі твердо вирішила, що буде вступати до театрального вузу. Саме в такій нестандартній атмосфері мріяла працювати все життя.
 
"До цього образ Лесі був для мене дуже хрестоматійним. Після того, як я почала глибше вивчати її життя, мені навіть стало страшно від того, якою великою була ця жінка. Адже я - така маленька людина в порівнянні з нею, як мені це передати? Чим далі, тим більше я розумію, якою живою, чуттєвою і великою вона була. Дуже хочеться, щоб про це дізналися всі", - каже виконавиця головної ролі.
Для Дарини Полуніної це вже не перша роль в кіно. Її акторський дебют відбувся в короткометражці "Кров'янка" режисера Аркадія Непиталюка, яка отримала премію Української кіноакадемії "Золота дзиґа". А потім актриса дебютувала і в повнометражному фільмі "Фокстер і Макс" режисера Анатолія Матешко.
 
Дарина Полуніна народилася в Дніпродзержинську в 1992 році. У 2014 році закінчила акторський факультет Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І.К.Карпенка-Карого. Уже два роки актриса проживає в Польщі, де також розвиває кар'єру в кіно.