Головна42257210 446146725791839 8958387505472733184 n
 
У місті Буча Київської області 15-16 вересня відбувся XI Всеукраїнський фестиваль-конкурс аматорської творчості "Пісенні візерунки". Протягом одинадцяти років на Приірпінні успішно діє творчий проект "Відродження починається з духовності", в рамках якого культурно-оздоровчий центр "Цитадель", за підтримки Бучанської міської ради, проводить п'ять культурних Всеукраїнських фестивалів і дитячий конкурс краси.
 
Щороку на фестиваль "Пісенні візерунки" приїжджають хорові колективи, вокальні ансамблі, фольклорні групи, ансамблі бандуристів, солісти-вокалісти, дуети, тріо, квартети, хореографічні колективи з усієї України. Активну участь аматорських колективів та окремих виконавців в культурному житті держави, перш за все, сприяє збереженню і подальшому розвитку пісенного та хореографічного спадщини українського народу.
 
Наше місто на цьому фестивалі представила Валентина Михайлівна Тимофєєва, сольна виконавиця, сценарист, поет, композитор, гуморист, художник. Яка майже 29 років присвятила себе молоді і дітям.
 
В її виконанні прозвучали музична композиція із старовинних і сучасних пісень "Син моєї держави" і власна авторська пісня про Україну "Діалог".
 
За значний особистий внесок у збереження історичних та культурних цінностей українського народу, професійну виконавську майстерність Валентина Михайлівна, як поет-пісняр, була нагороджена Почесною грамотою. А в номінації "Авторська пісня" за пісню про Україну "Діалог", яка не залишила байдужим ні гостей, ні журі, нагороджена дипломом II ступеня.
 
Подяка
 
За небайдужість, розуміння і підтримку В.Тимофєєвої на XI Всеукраїнському фестивалі-конкурсі аматорської творчості "Пісенні візерунки", керівництво культурно-оздоровчого центру "Цитадель" нагородило депутата Кам'янської міськради від всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Сергія Івановича Миршавку "Подякою".