DSC0724
 
 
В Кам`янському Центрі позашкільної роботи і дитячої творчості відбувся гала-концерт переможців міського конкурсу дитячої художньої творчості "Віват, талант!".
 
У березні відбіркові тури конкурсу пройшли в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста.
 
 
В номінаціях: вокальне мистецтво, хореографічне мистецтво, інструментальна музика та театральне мистецтво взяли участь 1700 конкурсантів. 600 учасників представили свої творчі доробки у номінаціях технічна творчість, декоративно-прикладне мистецтво, кіно і анімація. Дипломантами фестивалю стали близько 470 талановитих дітей Кам`янського.
 
Два дитячі колективу, які мають найбільші творчі досягнення обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів, отримали сертифікати департаменту з гуманітарних питань на літнє оздоровлення в таборі на Азовському морі. Це діти зі школи естрадної майстерності "Зоряний дощ" і колектив студії сучасної хореографії "Стиль життя".
 
У номінації "Наймолодші учасники" заохочувальним подарунком був нагороджений колектив "Територія руху" середньої загальноосвітньої школи №25.
 
На гала-концерті підвели підсумки ще одного конкурсу, який з'єднав патріотизм, виховання моральних цінностей і культурно-просвітницьку роботу - це міський етап гри "Сокіл" ("Джура"). Переможцеми конкурсу були визнано команду гімназії №11. Друге місце зайняли учні середньої загальноосвітньої школи №25, а третє - команда навчально-виховного комплексу №13.
 
Концертна програма вийшла яскравою і різноманітною. Талановиті діти подарували гостям свята незабутні враження і емоції.
 
Фестиваль-конкурс художньої творчості "Віват, талант!" проводиться з метою залучення школярів до активної громадської діяльності, процесу духовних цінностей; пошуку, виховання і розвитку художньо обдарованих дітей, підтримки юних талантів.
 
Джерело http://kstati.dp.ua