Коваленко
 
В ДК "Хімік" 18 квітня  відбувся традиційний конкурс «Міс Аліса», пише https://www.5692.com.ua/news/2017145
 
Захід в нашому місті проводиться вже понад двадцять років. Конкурс і сьогодні викликає великий інтерес у кам'янчан. У нинішньому році за титул "Міс Аліса" і право надіти корону боролися сім учасниць: Ангеліна Кайстря з СШ №3, Ассоль Леня з НВК №25, Софія Болотова з НВК №37, Аліна Коваль і Варвара Лупандіна з колегіуму № 16, Тереза Шушура з школи №19, Анастасія Коваленко з НВК №25.
 
optimized kczc
 
Члени журі назвали конкурс яскравою подією в культурній палітрі Кам`янського, яку нам готує весна. Завдяки конкурсу "Міс Аліса" юні красуні Кам'янського відкривають перед собою нові шляхи до творчого зростання.
 
Цілком ймовірно, що для учасниць цього сезону мистецтво і естрада стануть в майбутньому частиною професії або захопленням, з яким вони зв'яжуть доросле життя.
 
Неймовірно хвилюючою стала церемонія нагородження переможців. Корону здобула Анастасія Коваленко. Титул їй передала Олеся Панкул - "Міс Аліса-2017". Анастасія Коваленко була також нагороджена путівкою в дитячий табір Усова. Іншим учасницям дісталися втішні призи.