DSC 8306
 
 
У Кам'янському змагалися майстри брейк-дансу.
 
Яскраве видовище відгриміло 3 лютого в приміщенні телефонної станції на десятому мікрорайоні. Танці бі-боїв почалися о 13:30 і тривали до самого вечора.
 
Атмосфера в похмурому приміщенні кипіла позитивною енергетикою і притягуючим драйвом.
 
Юнаки та дівчата показували на танцполі запаморочливі елементи брейк-дансу. Дивувала зріла техніка, імпровізація і креативність окремих виконавців. Ефектні виступи учнів і профі судили досвідчені брейк-танцюристи України. На майданчику "билися" не тільки місцеві, а й гості з Дніпра, Кривого Рогу, Києва.
 
Найбільш цікаві пози, в яких застигали танцюристи, викликали схвальні вигуки і гучні оплески публіки. Переможцям вручалися аксесуари і одяг від спонсора Bright Life Label.
 
Крім баттлов, проводилися і джеми (дружні змагання танцюристів). Глядачів та учасників бадьорив саунд від музичних гостей: DJ Nail і DJ Domek. Організувала сьогоднішній молодіжний рух місцева команда Bright Life Family. З живим звуком допоміг колектив Sh # t Happens - тріо музикантів, які позиціонують себе як група, граюча фанк. Захід вів заводний MC Олександр Шевцов (Kaps).
 
Брейк-данс батл закрила вечірка.
 
Автор Денис Лачко.
 
Джерело http://nashreporter.com