IMG 1565
 
Фестиваль "Нове британське кіно" - це покази найцікавіших сучасних фільмів Туманного Альбіону, частина з яких вийде в Україні в кінці осені або в наступному році (а решта на екранах наших кінотеатрів так і не з'являться). Проводиться Британською радою в Україні спільно з компанією Артхаус Трафік.
 
Бібліотекар юнацького відділу Центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка Наталія Бохан побувала в Києві на фестивалі і тренінгу для керівників кіноклубів і отримала можливість демонструвати ці фільми в своєму місті.
Любителі англійського кіно вже подивилися фільм для сімейного перегляду "Моллі Мун і чарівна книга гіпнозу".
 
Фільм створено за сюжетом однойменної книги англійської письменниці Джорджії Бінг, що розповідає історію дівчинки з притулку, яка знайшла дивовижну книгу і проявила неймовірні здібності до гіпнозу.
 
Всі бажаючі можуть подивитися фільми фестивалю "Нове британське кіно":
20 січня о 13:00 "Емі" - британський документальний фільм Асіфа Кападія про співачку Емі Уайнхаус.
 
28 січня в 13:00 "Боржники наші" - британсько - американська кримінальна кінодрама режисера Адама Сміта. Стрічка розповідає про гонщика, який вирішив зав'язати зі своїм кримінальним минулим. У головних ролях Майкл Фассбендер, Брендан Глісон, Шон Харріс.
 
3 лютого в 13:00 "ВAFTA: Британія. Коротко" - Колекція короткометражних фільмів, які отримали номінації на приз BAFTA в 2017 році ...
 
Тетяна Дороніна, заступник директора з реклами та маркетингу Кам'янської ЦБС.