DSC 5200Коз2
 
 
Творчий фестиваль-конкурс художньої самодіяльності пройшов 13 жовтня. Відвідувачі народного музею історії ПАТ «ДМК» мали змогу насолодитися витворами мистецтв на виставках та оцінити творчі виступи працівників та ветеранів меткомбінату, членів ППО «Металургів».
 
В нашій державі День захисника України відзначають 14 жовтня. Це визначне для українців свято співпало ще з двома державними подіями – Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. На честь потрійного свята профспілка «Металургів» за фінансової підтримки адміністрації ПАТ «Дніпровський меткомбінат» провела цікавий фестиваль-конкурс «Козацький дух – міцний, як сталь!»
 
Перед початком основної програми всіх присутніх зі святами поздоровили заступник директора з персоналу Анатолій Полівода та голова профспілки Олег Нагорний.
– Україна сьогодні залежить безпосередньо від армії, адже мир в наших будинках залежить від тих, хто служив і сьогодні служить, захищаючи суверенітет нашої держави. Від імені багатотисячного колективу профспілки «Металургів» хочу привітати всіх присутніх з цим святом, побажати міцного здоров'я і довголіття, добра і достатку вам та вашим сім'ям і, звичайно ж, мирного неба над головою.
 
Далі дев’ять талановитих робітників та ветеранів ДМК – членів ППО «Металургів», демонстрували свої здібності у трьох номінаціях: вокал, інструментальна музика та прикладне мистецтво. У співі себе випробували Р.Бондарь, Н.Козятник, О.Полігова, Л.Соловйова, Ю.Макаренко, В.Кузьменко та Я.Латишев.
 
DSC 5152 crКоз1
 
Гітарист Станіслав Листопадов, який відомий не тільки у своєму управлінні залізничного транспорту, а й за межами Кам’янського, разом зі своїм помічником-трубачем подарували глядачу справжнє музикальне свято.
 
Треба сказати, що кожен з конкурсантів виконував свої номери дуже впевнено, із натхненням і без будь-якого сорому. Це й не дивно – кожен з конкурсантів займається у КСЦ «Дніпровець». За гарний настрій, отриманий у святковий вечір, вдячний глядач не раз дарував свої оплески творчим людям, що працюють на металургійному комбінаті.
По завершенні співів, танців та інструментальних виступів працівників та ветеранів ПАТ «ДМК» усі бажаючі змогли переглянути декілька художніх виставок, на яких свої роботи представили Л.Пархоменко, О.Довгаль, В.Петрушенко та А.Хмилевська.
 
Усі учасники фестивалю-конкурсу отримали від ППО «Металургів» почесні грамоти та цінні подарунки – електричні овочерізки, пухові ковдри, посуд для мікрохвильових печей та інше.
Фестиваль «Козацький дух – міцний, як сталь!» вкотре продемонстрував, що на ПАТ «Дніпровський меткомбінат» працює багато обдарованих людей, які вміють не тільки давати Україні метал, а й творити та дарити радість.
 
Прес-служба ППО "Металургів"