Споруджується новий житловий мікрорайон чи цех на заводі, а без нас, трудівників спецуправління № 418 тресту "Дніпроелектромонтаж", ніде не обійтися. Бо сучасне виробництво немислиме без телефонного та радіозв'язку. Останнім часом металурги, хіміки, транспортники все ширше впроваджують і промислове телебачення. А відтак в ногу з прогресом йдемо й ми, монтажники.

Дільниця спецуправління створена в місті тридцять шість років тому. Спершу займалися лише укладанням кабеля та радіофікацією. Пізніше зріс і "діапазон" робіт і їх масштаби. Це наші люди виконували кабельно-монтажні роботи на АТС заводів імені Дзержинського, обох коксохімічних, цементного. У сімдесятих роках сягнули й на лівий берег.
Якось я замислився: а скільки ж кілометрів проводів та кабелів уклали монтажники з самого початку створення дільниці? Ця цифра виявилась чималенькою - як відстань від Москви до Владивостока. Думаю, інформація буде неповною, якщо не назвати прізвищ наших трудівників. Це бригади монтажників-кабельників Антон Михайлович Нестер, Григорій Семенович Руденко,котрі працюють по 35 років , а також монтажники-спайники Володимир Григорович АксенцовІван Іванович Домарьов, Микола Іванович Овчаренко та інші.


П.Платоненко, старший виконроб дільниці № 1 спецуправління № 418 тресту "Дніпроелектромонтаж".
"Дзержинець" 17.07.1983.