За новим маршрутом

 

 

Колектив автотранспортного підприємства № 03111 відкрив регулярний рух автобусів за новим маршрутом Дніпродзержинськ - Вінниця. Екіпаж очолив Валентин Зубко. Це досвідчений водій. Багато років він працював на приміських маршрутах. Останнім часом возив пасажирів у Євпаторію. Разом з В.Зубком працюють водії Віктор Морозенко і Віктор Сирота.


Екіпаж одержав новий автобус "Ікарус" і обслуговує пасажирів чітко, точно за графіком.

Т.Андрієнко.
"Дзержинець" 19 вересня 1975 року.

 

З висоти пташиного польоту

 

У міському парку культури і відпочинку іде реконструкція. Вже з`явилась новинка, що привернула увагу відпочиваючих. Це - новий атракціон - колесо оглядання. З висоти пташиного польоту добре видно місто: заводи, нові квартали південно-західного району, баштові крани, що працюють на спорудженні житлового масиву на лівому березі Дніпра.

Фундамент спорудив колектив міського ремонтно-будівельного управління, устаткування поставив Єйський механічний завод атракціонів, а змонтували його московські спеціалісти з управління "Росмонтажатракціон".

Т.Андрієнко.
"Дзержинець" 10 вересня 1975 року.

 

Підкорили Австрійські Альпи

 

У "Дзержинці" вже повідомлялося, що наприкінці літа група кращих альпіністів Дніпропетровщини вирушила в Австрію для сходження на гірські вершини Альп. І ось спортсмени повернулися додому.
За три тижні перебування спортсменів в цій країні наші земляки, серед яких був і працівник заводу імені Дзержинського майстер спорту СРСР М.Місюра, побували в кількох гірських районах Північних Альп, а також у Доломітах. Альпіністи здійснили сходження на вершини Гросглокнер, Вісбакхорн та інші, подолали кілька складних льодових маршрутів.


Надовго запам`ятаються спортсменам зустрічі з мешканцями цієї країни. У столиці Австрії - Відні, в товаристві австро-радянської дружби, на честь дніпропетровців було влаштовано прийом.


Наступного сезону альпіністів області чекають нові цікаві сходження.

А.Петренко
"Дзержинець" 18 вересня 1973 року.